Om Outdoor Concept

 

Findes der noget bedre end at komme hjem i varmen med røde kinder og vindblæst hår efter træning i det fri? Det nye koncept OUTDOOR tilbyder nu varieret og alsidig holdtræning i den storslåede danske natur - hele året rundt - uanset vejr og vind.
Træningen, der er unik fra gang til gang og indeholder elementer fra bl.a.:

  • Styrketræning
  • Lege
  • Konkurrencer
  • Militærtræning
  • Løbeskole

Træningen foregår i naturen, med naturen og på naturens præmisser. Vi oplever årstidernes skifte og træner i park, skov, by og ved vandet - hele året.


OUTDOOR giver unikke træningsoplevelser HVER gang, så træningen bliver spændende og uforudsigelig. Deltagerne ved aldrig på forhånd, hvad træningen indeholder og det eneste man med sikkerhed kan forvente er, at man er godt brugt efter træning.
Træningen er koordineret af en OUTDOOR-motivator, der er uddannet til at skabe en hver gang unik og udfordrende træning. Motivatorens opgave er at skabe et træningspas med et kreativt og nytænkende syn på motion.


Inspirationen findes fra f.eks. atletik, militæret, traditionelle lege, styrketræning, fitness m.m. - alt sammen med et twist så alle holdes i gang og oplever træningen som ny og spændende. Der arbejdes med hele kroppen ift. konditionstræning, styrketræning, smidighed og balance og ofte udføres øvelser og lege med 2 eller flere hold mod/med hinanden. På den måde opnås sjove konkurrencer, der inspirerer til samarbejde og kommunikation.

Opret gratis bruger

- Det tager 30 sekunder!

Rediger oplysninger

Glemt adgangskode?

Hvis du har glemt din adgangskode, kan du få tilsendt en ny, ved at indtaste din e-mail adresse her: